Hol a gólya?

27 éves nő vagyok, és bár ért sok jó és sok rossz az életben, egyetlen dolog van, amire igazán vágyok : egy gyerekre! Sokan rávágnák erre, mi sem egyszerűbb, hát csinálj egyet. De mi van, ha nem megy? Évek jönnek, mennek te próbákozol, küzdesz, mindent megteszel, de mégsem jön az a várva várt GÓLYA. Blogom arról szól, milyen próbatételeken kell keresztül mennünk férjemmel, hogy végre elcsípjük azt a bizonyos gólyát és végre velünk is megtörténjen az a csoda, aminél szebb dolog az életben nincs. Egy gyerek akiért érdemes élni, vagy akár meghalni! És most végre sikerült....!!!!

Az én szivem



RockYou FXText

Most éppen itt tartunk!

Lilypie

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ez vagyok én :)

Mellékletek

Utolsó kommentek

Gólya bácsi, ilyet szeretnék!

Tündérke

2009.06.05. 12:29 - CsodaraVarok

   Nah, ma már nem vagyok olyan zsémbes, mint tegnap, sőt rájöttem nincs miért aggódjak ilyen hülyeségek miatt. Eldöntöttem, azt fogom csinálni, finoman mindenkit kijavítok egyszer kétszer, aztán ha mégse veszik figyelembe ezt, akkor elkönyvelem annak aminek akarom magamban :P.

    Más! Pár hete beszélgettünk férjecskémmel arról, hogyan fogjuk átalakítani a hálószobát úgy, hogy mindenkinek azért meglegyen a saját kis területe, amiénk külön, a babáé külön. Úgy gondolom, mindenkinek szüksége van egy kis magánszférára, ami az övé csak, így a babának is. Ezért megbeszéltük melyik sarok lesz csak neki kialakítva. Erre az oldalra teszünk majd színes tapétát, matricákat a falra, éjjeli lámpácskát, baldachinos ágyát és a kommódot, amit ugyancsak színes matricákkal akarok dísziteni. Mivel kiderült Júliánk lesz, minden kislányos kell legyen! Nah már most, sokan ebben a helyzetben rögtön Barbies vagy Disney hercegnős kiegészítőket vásárolna  és mindent rózsaszínre, pinkre festene, csinálna. Hát én nem!!!! Nem mintha nem tetszene nekem is, de mániáim egyike, hogy Júliámnak valami más, kevésbbé megszokott, kicsit eredetibb legyen. Párommal határozottan, egyöntetűen döntöttünk!!!

A választott motívum: tündérek!!!

   Biztosan sokan ismerik Csingilinget (Tinkerbellt) a kis tündérlányt és barátait az egyik ugyancsak Disney meséből. Na hát mi velük fogjuk díszíteni Júlia kis sarkocskáját!

   Annak, aki nem ismerné Csingilinget teszek fel pár képet rólluk és arról, hogyan képzelem is a sarok berendezését.

   Ő Csingiling és barátai :

 Közülük a kedvencem Silvermist a víztündér :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A falra és a kommódra ilyesmi matricákat keresek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Körülbelül ilyesmi lenne a végeredmény:

Egyedi keresés

A bejegyzés trackback címe:

https://holagolya.blog.hu/api/trackback/id/tr721165326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása