Hol a gólya?

27 éves nő vagyok, és bár ért sok jó és sok rossz az életben, egyetlen dolog van, amire igazán vágyok : egy gyerekre! Sokan rávágnák erre, mi sem egyszerűbb, hát csinálj egyet. De mi van, ha nem megy? Évek jönnek, mennek te próbákozol, küzdesz, mindent megteszel, de mégsem jön az a várva várt GÓLYA. Blogom arról szól, milyen próbatételeken kell keresztül mennünk férjemmel, hogy végre elcsípjük azt a bizonyos gólyát és végre velünk is megtörténjen az a csoda, aminél szebb dolog az életben nincs. Egy gyerek akiért érdemes élni, vagy akár meghalni! És most végre sikerült....!!!!

Az én szivem



RockYou FXText

Most éppen itt tartunk!

Lilypie

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ez vagyok én :)

Mellékletek

Utolsó kommentek

Gólya bácsi, ilyet szeretnék!

31. hét

2009.08.10. 10:33 - CsodaraVarok

Bizony bizony telik az idő!!! El sem hiszem, hogy már itt tartunk :)! Kerekedek rendesen, de azért nem nevezném magam kövérnek, inkább csak olyan macisnak. Sajnos a lábom nagyon dagad, igaz vannak napok, mint például ma, amikor egész szép, de olyan is előfordul, hogy olyan csúnya, hogy 2 számmal nagyobb cipőt sem tudok rá húzni. Ezen kívül a gyomorégés is rendesen kínoz, alig bírok enni tőlle, és a gyümölcs sem megy már úgy mint eddig. Viszont érdekes módon rákapta, a tejre és a napi 1 liter létszükséggé vált :).

Tegnap vasárnap volt! Volt nálam egy kedves barátnőm és miután elment férjecskémmel játszottunk kicsit :D. Mivel az utóbbi időben nem csináltunk pocakos képet, úgy döntöttünk csinálunk párat, méghozzá nem is akármilyet. Papi rárajzolta Édikénket a pocakomra és ez lett az eredmény:

Utána megpróbáltunk együtt elférni a kádban!!! Hát mit mondjak :XD, érdekes volt!!! Jót nevettünk és nagyon szép esténk volt, de azt hiszem az elkövetkező 2 hónapban már nem fogunk együtt fürödni.

Egyedi keresés

A bejegyzés trackback címe:

https://holagolya.blog.hu/api/trackback/id/tr621299880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása